duminică, 18 octombrie 2009

faina zi

gagicile!! yeaaah!!

scrisorica de amor :P


de ziua mea n-am avut parte nici de pianist si nici de pian. dar...am lenevit in pat toata ziua, uitandu-ma la dvd-ul cu roxette primit de la aldea :D am mancat candva pe la 1 dupa-amiaza, m-am mai uitat o data la dvd-ul cu roxette iar seara am iesit la dans. bai, prietenilor, m-am bucurat ca a mai trecut un an si ca suntem sanatosi, veseli, cu sperante si ca am mai putut bea o bere impreuna. sa imi traiti!!

6 comentarii:

dam167 spunea...

scarbos si de (cel mai prost) gust.

Elia spunea...

asa cum ii ziceam unui gagiu intr-un comentariu trecut, cine zice, ala e :D

kinder spunea...

dam167 a inchis paranteza mai devreme decat ar fi vrut, hahahaha, mor de ras. cred ca tare ar mai pune el mana pe carouri, da' face pe pretentiosul

dam167 spunea...

e bine ca ai invatat ceva cat ai lucrat la gradinita. e totusi de nivelul articolului (atat comentariul cat si asa zisul caracter). ti-am zis cu ocazia unei intamplari (id-uri de mess) ca imi provoci mila. cu toate astea reusesti sa-ti arati ipocrizia pe unde poti. pacat.

radu spunea...

plangi atata dupa un pianist, da nu ai fost vazuta nici la chick corea nici la joey calderazzo. probabil au fost niste concerte prea accesibile. ia sa fi fost undeva in judetul botosani, la 15 km de cea mai apropiata sursa de apa potabila. cred ca prima erai!

Andrii Popa spunea...

Nu-mi mai face concurenta!