vineri, 20 iunie 2008

percutia e slabiciunea mea

da,pai ca sa fiu sincera,mi-ar placea nerostit de mult sa ascult muzica 120% in fiecare zi

de fapt...sunt deosebit de ferm convinsa ca o sa fiu o "prima baterista" atunci cand o sa fac formatia aia pe care o tot facem din anu' 2 sau 3 :D

acuma...e liniste relativa de Bucuresti si ascultand o baterie de exceptie si bataindu-ma pe scaun,mai si "salivez" la modu' cel mai fizic cu putinta cand ma gandesc ca vine vara,si c-o sa am parte de f multa muzica live (dada,ascultam multa muzica noi, da' ce poate fi mai sublim decat sa ti se prelinga sunetele alea prin toate orificiile cu putinta...? :D) ;desi nici muzica de-o ascult in "intimitatea" camerei mele n-0 vad-o cu mult mai prejos

da,uite ca imi mai trag nitel sufletu' si mai iau o gura de muzica si poi inca una si poi inca una si sper sa nu ma opresc ni-cio-da-ta!

in seara asta ne distram cu Steve Gadd, aparut pe 600 de albume,ia sa vedem aici, aici, aici, aici... :D

5 comentarii:

Didi spunea...

bestfest? lenny kravitz? stuffstock? patrice? mettalica? iron maiden? choose your pick :D

Elia spunea...

:)) ai uitat garana :P

Anonim spunea...

...sau de formatii luate de pe garduri care chinuie cate un instrument. 120% din ce? din durata unei zile? E bine ca ii cunosti pe bateristii buni...in ce-i priveste pe chitaristi, esti in pom...sau daca vrei mai spiritual, intr-un "copac cu flori"!

Elia spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Elia spunea...

dam167,daca tu n-ai auzit de unu' sau de altu',na,asta e,mai intereseaza-te,da' nu-mi veni mie cu treburi d-astea ieftine gen "de pe garduri". cand o sa faci tu Conservator,atuncea sa-ti permiti sa fii spiritual,da?