sâmbătă, 19 iunie 2010

hai sa incepem cu A...de la aldea si alin...

N-am apucat sa povestesc despre cele 2 concerte la care am fost, AC/DC & Aerosmith...

Foarte pe scurt... AC/DC foarte profi iar Angus un mic "meserias" :) Atmosfera a fost super, sonorizarea buna-buna, iar concertul mi-a lasat senzatia unui concert "adevarat". Am topait putin si m-am simtit, desigur, bine. Ca sa imi aduc aminte atmosfera, trebe numa sa incep sa fredonez...
"baby.. you...shook me all night long................"

Aerosmith pe de alta parte imi e foarte proaspat in minte, deoarece abia ce a fost aseara. Chiar daca poate parea incredibil, m-am simtit bine si la concertul asta :P Sonorizarea nu a fost la fel de buna, Steven Tyler a fost nitel ragusit, dar atmosfera...a fost de milioane :P am ragusit si eu nitel, m-am zbantuit, m-am mirat de forma buna in care e Steven Tyler, m-am relaxat, am lalait cu placere refrenele cunsocute... Compania a fost foarte fina, pe numele de Alin, iubit fin si din ce retin a fost placut impresionata de concert...sau confund? :P

In fine, iar intru amintirea serii de ieri si intru starnirea cititorilor articolului la dans.... rag doll....

4 comentarii:

Anonim spunea...

"Compania a fost foarte fina, pe numele de Alin, iubit fin" - uneori ajuta cititul cu voce tare; asa iti dai seama mai usor de prostiile pe care le publici. Doar uneori. E un trend in bucuresti asta cu finul, Cornelia?

binevoitor ionescu spunea...

dam 167, cred ca ai auzit de gabriel zis oribilul mosh, e megacelebru la un anumit nivel al virtualului rumanesc. el are vorba aia cu 'fin', cornelia ii aduce aici un modest omagiu. si tot ea, tot in propozitia aia, mai face o aluzie: la rockeru shomer, zis si alin baiat fin, poate de el sa fi auzit.
o mica intertextualista cornelia!

uite, shomioru: http://dreamboard.ro/rsh/

si oripilosul: http://noptisizile.blogspot.com/

un pic reklam nu strik

Anonim spunea...

...la fel de binevoitor: sunt curios care ar fi dupa tine sensul cuvantului intertextualist. Poate ai adus si tu vreun omagiu unei megacelebritati. De fapt tot Bucurestiul are vorba aia cu fin.
PS: Propozitia era fraza.

binevoitor ionescu spunea...

ma semi narizezi or what?
in plus, de ce ar fi fraza. imi pun ochelarii si tot nu vad decat un predicat acolo.

Compania a fost foarte fina, pe numele de Alin, iubit fin