marți, 30 noiembrie 2010

Mos Craciun 4

Salutare,

Anul asta am vorbit cu cei de la Directia Copilului din sectorul 6 si le-am cerut ajutorul pentru a face o serbare de genul celei de anul trecut, cu copiii aflati in grija asistentilor maternali din acest sector. De data asta, cei de la Directia Copilului nu ne-au mai dat datele de contact ale asistentilor, ci a ramas ca pana la sfarsitul spatamanii asteia sa sune ei si sa intrebe ce le trebuie, ce-si dorec micutii. Am cerut sa fie suntai in jur de 20-25 copii, iar serbarea doresc s-o facem intr-o sambara sau duminica, 18 sau 19 decembrie.

Pana aflam ce cumparam, vreau sa strang banuti. Cei care vor sa contribuie, ne putem intalni prin buc la un colt de bloc:P O sa fac si un cont in lei(sau in euro daca doriti) pentru cei care is mai departe acum :) Poi ne impartim la cumparaturi.

Desigur, daca aveti jucarici de plus sau alte minuni ce le-ar placea copiilor, le strangem si le atasam la cadouri :) Sunt sigura ca micutii or sa se bucure de orice atentie.. imi aduc cum eram eu mica cand stiam ca tre sa vina Mos Craciun...........:)

Sigur am uitat detalii, dar mai vedem pe parcurs.

Si desigur, sugestii, idei....va rog :)

Pana atunci, let's rock si pe treaba!!!

edit, 2 dec contul pentru transfer bancar: RO03RNCB0070078599830001

Un comentariu:

roman ileana spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.