miercuri, 1 iunie 2011

roxette

Recunosc ca am descoperit pe Roxette abia prin 2007, datorita unui baiat din Timisoara. Pana in momentul ala mi se pareau prea "soft" pentru gusturile mele. Am inceput sa ascult album dupa album si incetul cu incetul au devenit preferatii mei. Ma uitam cu jind la concertele de pe net, oftam, dorind sa iau si eu parte la atmosfera aia extraordinara.... Cand vedeam multimea aia de oameni, fredonand, asa imi doream sa fiu si eu acolo..Dar cu Marie bolnava, nu mai visam la nici un concert.

Asadar si prin urmare, a fost o mare bucurie sa pot merge la concert, acum in prag de ziua copilului. Marie are o voce tare frumoasa, si desi nu mai e la fel de activa ca in concertele din anii 90, concertul mi-a placut maxim!! Au fost punctuali si simpatici si toata lumea i-a placut. Atmosfera a fost una dintre cele mai mistoace , comparand cu alte concertele la care am fost, asta si pentru ca muzicalitatea si armonia cantecelor nu te lasau sa nu le fredonezi. Toata lumea canta si aplauda. Sonorizarea buna si Roxette foarte foarte simpatici!!!!

Sentimentul ala pe care l-am avut la refrenele unde am cantat singuri vi-l puteti imagina...

Ps, Marie a cantat perfect "Perfect Day"... Cat despre companie, am fost cu un tip super sexi, in carorui:P

Iar drept dovada, un soi de "cele mai bune momente" postate de un individ

2 comentarii:

radu spunea...

ma bucur foarte mult ca ai ajuns!

Descopera spunea...

si eu am fost la fel ca tine, i-am ascultat doar uneori si poate din intamplare, cand mai dadeam de cate o piesa, iar dupa o vreme ascultam toate albumurile zilnic :)