sâmbătă, 13 septembrie 2008

Al di Meola,Sala Palatului,impresii

Asa de tare m-am bucurat cand mi-a spus aldea ca a luat bilete la Al di Meola.. Si uite, se face joi,11 septembrie,ora 19.30, si noi intarziem,nu mult, am intrat in sala o data cu interpretii cei talentati,adica la 19.45.

Nici n-am simtit cand s-a facut ora 22.00..mi-as fi dorit sa mai dureze putin..sa ma mai bucur putin de muzica aia deosebita..dar vor mai fi ocazii,cu siguranta..

Nu ma incumet sa le apreciez prestatia( Al di Meola a venit cu un percutionist,unul la acordeon si inca un domn la chitara acustica), pentru ca nu e de nasul meu. Nu ma incumet nici sa scriu de Al di Meola,ce-a facut,cu cine a cantat, the World Wide Web sigur o sa fie mai darnic decat mine.. Dar las niste piese,care imi placeau, sau pe care le-am auzit pentru prima oara joi seara, cum ar fi No Potho Reposare, sau Umbras de pe albumul pe care l-au promovat Live In Milano, sau Meditarranean Sundance, care-ti tot da chef de viata, sau Short Tales of the Black Forest.

Foarte curand, o sa imi petrec o seara numai cu Al di Meola, si poate o sa invitam si niste prieteni de-ai lui, Paco de Lucia sau John McLaughlin :P Si o sa ascultam muzica..si o sa bem niste vin

2 comentarii:

Anonim spunea...

da daca beti un ceai sau ceva apa plata are ceva?

Elia spunea...

daca stau dreapta si ma gandesc..mai bine ma pricep totusi la apa plata sau la ceai :P asa ca..nu,n-are :P