vineri, 22 mai 2009

helene



daca anonimul ce mi-a lasat comentariul precedent s-a plictisit la postu' trecut, apai acu' o sa caste zdravan de plictiseala :P

ne intoarcem in timp, suntem in 4 octombrie 2004, e luni dupa-amiaza, ora 12.30 iar eu intru imbujorata toata la primul seminar din faculta, intarziata fiind. port ia aia draguta a bunica-mii si am un ruscac din piele relativ voluminos. asa echipata ma indrept iute catre o banca unde sta o fata. nici nu ma uit bine la ea, atata doar ca poarta roz si nu-mi prea place mie culoarea aia, dar na.. m-am pus in banca de acum. ei, asta a fost episodul cand eu am facut cunostinta cu elena dragan, despre care nu stiam eu atunci c-o sa-mi mance zilele pret de 5 ani.. :P ma rog, cam 4, pentru ca primul an n-am prea avut treaba una cu alta.

asa.. acum nu stiu voi ce prieteni aveti, dar jur ca elena e prietena care are cele mai multe haine, bijuterii, perfumuri, farduri..si evident, sa nu uitam de..zecile de perechi de incaltaminte :P cand merge la cumparaturi, elena e ceva de genul "a, da, imi vine? bun, luam. culoarea frez?nici o problema! sigur gasim sa asortam la ceva" :)) mi-am spart ochelarii cu elena, mi-am picat un examen invatand cu elena, dar desigur, le-am luat pe restul :P intr-o sesiune a venit la mine la ploiesti si cica invatam :)) ne gasea tata la 5 dimi si zicea "iote domne, ce fete studioase!". ash! am fost amandoua prastie sesiunea aia, nici nu stiu cum am trecut de ea.

fura si divergente, ca asa e frumos intr-o relatie :P dar trecura. acum, elena se muta.. si deci n-o sa mai bem cafeua impreuna. dar din acest motiv, de ziua ei i-am luat o canuca hippie style, din care atunci cand isi bea cafeaua, poate s-o gandi la mine :P

apropo, eleno, stii ca au inchis jack, nu...?

6 comentarii:

Anonim spunea...

in curand "in garouri" stay tuned!

corin spunea...

or inchis jack? futa-i sorele, ca nu stiam!

Kata spunea...

hai frate, cum adik au inchis jacku'?

Elia spunea...

kata, cica s-au mutat la mare acu'. si se pare ca nu mai revin in bucuresti... poate iti place hard&heavy :) parca tot tipii ce au avut jack sunt patroni acolo..

Anabela spunea...

Cum asa? Chiar au inchis jack? Nu-mi place H&H :(

Elia spunea...

da, bella, stiu ca nu-ti place, nici mie :P asta e daca au inchis acu', oricum toate sunt pana la o vreme :) dar lasa, ca eu si dani furam acu vreo 2 saptamani in club upload. dragutica muzica, anii 80. berea 5 lei, exista si bere nefiltrata :) oricum se stricase atmosfera in jack... :)